Alles over grondroeren

Kennisplatform over grondroeren

Het kennisplatform ikgagraven.nl is een interactieve omgeving, waar informatie over één onderwerp is verzameld. Vanuit GOconnectIT stellen wij samen met onze kennispartners dit centraal beschikbaar voor iedereen die te maken heeft met grondroeren.

Waarom ikgagraven.nl?

Om jou als grondroeren te voorzien van betrouwbare informatie waardoor jij veilig kunt graven. Door lastige onderwerpen zoals CROW 500, procedure weesleidingen of opstalrecht overzichtelijk uit te leggen, kun jij hier mee aan de slag. Het heeft als doel graafschadepreventie en het verbinden van de graafketen. Alle partijen die kennis hebben binnen hun domein, kunnen hun kennis delen om zo bij te dragen aan het stimuleren van veilig graven.

Voor wie is ikgagraven.nl?

ikgagraven.nl is er voor alle partijen binnen de graafketen. Aan de ene kant voor partijen die uitvoerend zijn en op zoek zijn naar informatie. Aan de andere kant voor partijen die veel kennis bezitten over netten, wetgeving of expertises op één domein.

ikgagraven.nl is een initiatief van GOconnectIT

Om een schepje bij te dragen aan het voorkomen van graafschades, heeft GOconnectIT het initiatief ikgagraven.nl gelanceerd en gefaciliteerd voor partijen in de graafketen. GOconnectIT brengt de kabel- en leidingbranche in beweging. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT en haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies.

Op ikgagraven.nl vind je onder andere alles over grondroeren.

Grondroeren is het mechanisch verrichten van werkzaamheden in de ondergrond. Dus van graven met een graafmachine tot het doen van een gestuurde boring. Alle zaken waar je op moet letten tijdens grondroeren, vind je op ikgagraven.nl. Uitleg over wetten & richtlijnen, tips bij graven bij kabels & leidingen. Of welke partijen nou allemaal betrokken zijn in de graafketen. Kortom alles over grondroeren vind je op ikgagraven.nl.

Registreer je gratis bij ikgagraven.nl
Registreren